Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Η μέρα που η Κρήτη «ντύθηκε» όλη στα λευκά | ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ήταν σαν σήμερα, ξημέρωμα της Ημέρας των ερωτευμένων, στις 14 Φλεβάρη του 2004, όταν η Κρήτη «ντύθηκε» στα άσπρα, από τη μια πλευρά του νησιού μέχρι την άλλη.

Οι χιονοπτώσεις ξεκίνησαν στις 13 Φεβρουαρίου το βράδυ και την επόμενη ημέρα είχε χιονίσει τόσο πολύ ώστε ακόμα και στις παραλίες υπήρχε χιόνι.

Όπως φαίνεται και στη δορυφορική φωτογραφία, το νησί ήταν κάτασπρο. Λίγα μόνο σημεία έμειναν πράσινα κι αυτό όχι επειδή δε χιόνισε, αλλά επειδή δεν υπήρχε διάρκεια στη χιονόπτωση.

Χιόνι κάλυψε όλη τη νότια ακτογραμμή, από Παλαιόχωρα ως Ιεράπετρα όπως και το μεγαλύτερο τμήμα της βόρειας (η ακτογραμμή στο Ηράκλειο καλύφθηκε μερικώς με πρόσκαιρη χιονόστρωση). Το χιόνι έφθασε τους 60-80 πόντους σε παράλιες περιοχές όπως η Γεωργιούπολη!

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες: 

Παλιό Λιμάνι Χανίων – Φωτό: Kris Tsat

Χανιά – Φωτό: Kris Tsat

Αγία Ειρήνη, νότια της Κνωσού

Το Πανεπιστήμιο, το ΠΑΓΝΗ και οι γύρω εκτάσεις:

Χιονόστρωση ακόμα και στην περιοχή Καμηλαρίου

Τα ξημερώματα μέχρι και η Ντία ήταν κάτασπρη:

Σούδα

Ακρωτήρι

Το Παλιό Λιμάνι

Στο Παλιό Λιμάνι Χανίων

Παραλία Νέας Χώρας

Άγιος Νεκτάριος, Χανιά

Ροδοπού

Αγιοι Απόστολοι

Πηγή: cretalive

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version