Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Η Κρήτη το καλύτερο μέρος στην Ελλάδα για γνωριμίες ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Πριν λίγες μέρες η Ελλάδα έγινε το πρώτο ορθόδοξο έθνος που νομιμοποίησε το γάμο ατόμων του ιδίου φύλου και η 16η χώρα στην ΕΕ που νομοθετεί την ισότητα στον γάμο. Η Ευρώπη είναι ένας δελεαστικός προορισμός για τους ΛΟΑΤΚΙ+ ταξιδιώτες, μιας και όλο και περισσότερες χώρες αναγνωρίζουν δικαιώματα και προστασίες των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων.

Ορισμένες από αυτές τις χώρες έχουν ακμάζουσες ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητες και πραγματοποιούν εκδηλώσεις, όπως το Pride και άλλα πολιτιστικά events όλον τον χρόνο.

Όμως ποιές πόλεις στην Ευρώπη είναι οι καλύτερες για ΛΟΑΤΚΙ+ singles για να ζήσουν και να βρουν την αγάπη;

Δεδομένου ότι μπορεί να είναι πιο δύσκολο για τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα να βρουν σύντροφο, λόγω της μικρότερης δεξαμενής ανθρώπων που θα ανταποκρίνονταν σε μια ρομαντική προσέγγιση (1 στους 10 του παγκόσμιου πληθυσμού προσδιορίζεται ως ΛΟΑΤΚΙ+), μας ενδιέφερε να ανακαλύψουμε τις καλύτερες πόλεις για ΛΟΑΤΚΙ+ γνωριμίες παγκοσμίως.

Έτσι, αναλύοντας έξι παράγοντες, συμπεριλαμβανομένου του ποσοστού του ανύπαντρου πληθυσμού και του αριθμού των LGBTQ+ μπαρ και κλαμπ, μπορούμε να αποκαλύψουμε τις καλύτερες πόλεις σε όλο τον κόσμο για LGBTQ+ γνωριμίες.

Αναλύοντας 6 παράγοντες, συμπεριλαμβανομένου του ποσοστού του ανύπαντρου πληθυσμού, του αριθμού των LGBTQ+ μπαρ και κλαμπ, και των αποτελεσμάτων κατά των διακρίσεων, η Compare The Market AU αποκάλυψε τις καλύτερες πόλεις σε όλο τον κόσμο για LGBTQ+ ραντεβού.

Η έρευνα έδειξε πως η Κρήτη είναι το καλύτερο μέρος στην Ελλάδα για LGBTQ+ γνωριμίες με 1.939 συνολικό σκορ, έχοντας τα περισσότερα gay-friendly bar και clubs βάσει του TripAdvisor αλλά και από τις 40 Ευρωπαϊκές πόλεις της λίστας η Κρήτη βρίσκεται στην 23η θέση.

Οι άλλες πόλεις στην Ελλάδα και Κύπρο που βρίσκονται στην λίστα είναι η Πάτρα (35η θέση), Αθήνα(36η), Θεσσαλονικη (37η), Λευκωσία(38η) και η Λεμεσός (40η).

Βάσει της έρευνας η Ευρωπαϊκή κατάταξη έχει ως εξής:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version