Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

«Η Κρήτη μου»: Ένα βιβλίο μαγειρικής από τις εθελόντριες του «Ορίζοντα» και τον Β. Καλλίδη για καλό σκοπό! | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση xalkiadakis
Διαφήμιση xalkiadakis

Ο σύλλογος Ορίζοντας παρουσιάζει την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020 στις 20:30 στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων το βιβλίου του Σεφ Βασίλη Καλλίδη «Η Κρήτη μου».

Την εκδήλωση θα συντονίσει η Γωγώ Καλληδονάκη, ενώ η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει από την εκπαιδευτικό – φιλόλογο Ανδρονίκη Κοκοτσάκη. Καλεσμένοι για να μιλήσουν για το βιβλίο οι Δημήτρης Ουγγαρέζος, Νίκος Παπαδάκης και Νάνσυ Παραδεισανού.

Στην εκδήλωση θα σερβιριστούν πιάτα, από τις συνταγές του βιβλίου, προσφορά από τις εθελόντριες του «Ορίζοντα» και την εθελοντική ομάδα «Γειτόνισσες Χαλέπας», υπό την επιμέλεια του Σεφ Βασίλη Καλλίδη.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την χαρά να αποκτήσουν το βιβλίο, υπογεγραμμένο από τον Βασίλη Καλλίδη και φυσικά να στηρίξουν το έργο του Συλλόγου, όπως έχει κάνει πολλάκις μαγειρεύοντας για τον “Ορίζοντα δημοφιλής Σεφ.

Λίγα λόγια για το βιβλίο…..

«Η Κρήτη μου»: Ένα βιβλίο μαγειρικής από τις εθελόντριες του «Ορίζοντα» και τον Βασίλη Καλλίδη, για την στήριξη παιδιών και ενηλίκων με καρκίνο.

Ένα υπέροχο ταξίδι στον απολαυστικό κόσμο των κρητικών γεύσεων…μία μοναδική, ξεχωριστή περιήγηση, που ωρίμασε μέσα από τις ευωδιές της γης και του τόπου μας, του θυμαριού και των βοτάνων και που πλούτισε και ολοκληρώθηκε από την χαρά και το συναίσθημα όλων όσων συμμετείχαν σ’ αυτήν…είναι ο γαστρονομικός οδηγός του “Ορίζοντα” που ανέδειξε τις παραδοσιακές συνταγές, οι οποίες κληροδοτήθηκαν από γενιά σε γενιά στις σημερινές νοικοκυρές της Κρήτης, μελετήθηκαν και οργανώθηκαν από τον αγαπημένο μας Σεφ Βασίλη Καλλίδη.

Άλλο ένα εγχείρημα που ολοκληρώθηκε από το περίσσευμα της καρδιάς και της αγάπης όσων συμμετείχαν, εθελοντών που επιμελήθηκαν το βιβλίο από την αρχή της προετοιμασίας του μέχρι και την ολοκλήρωση της τύπωσής του και φυσικά δεκάδων επιχειρήσεων και παραδοσιακών συλλόγων, που για ακόμη μία φορά μας εμπιστεύτηκαν και μας στήριξαν με τις χορηγίες τους.

Πηγή: zarpanews

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση vision
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση gialos
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap