Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Η γαστρονομία της Κρήτης ταξιδεύει στο Λονδίνο

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση xalkiadakis
Διαφήμιση xalkiadakis

Στο National Geographic Food Festival, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο στις 20 και στις 21 Ιουλίου  θα συμμετέχει η Περιφέρεια Κρήτης.

Ειδικότερα, η συμμετοχή της Κρήτης στο φεστιβάλ γαστρονομικού ενδιαφέροντος που διοργανώνει το περιοδικό National Geographic Traveller, στο χώρο του Business Design Centre, εντάσσεται στο πλαίσιο της διεθνούς τουριστικής προβολής του νησιού.

Σύμφωνα με το tornosnews.gr, η εν λόγω εκδήλωση έχει ως θεματικό άξονα το γαστρονομικό τουρισμό, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δοθεί η ευκαιρία στους εκθέτες να παρουσιάσουν τον προορισμό τους στους 4.000 περίπου βρετανούς επισκέπτες που αναμένεται να παραστούν στο φεστιβάλ.

Στο φεστιβάλ θα συμμετέχουν μεγάλες βρετανικές τουριστικές επιχειρήσεις και εθνικοί οργανισμοί τουρισμού, όπως ο τουριστικός οργανισμός της Ουγγαρίας, ο οποίος θα είναι και ο βασικός σπόνσορας της έκθεσης, της Ιταλίας, της Τυνησίας, της Ταϋλάνδης και άλλων τουριστικών προορισμών.

Επιπροσθέτως, στην εν λόγω έκθεση θα συμμετάσχουν οι διεθνούς φήμης chefs Raymond Blanc, John Torode και Gennaro Contaldo ως βασικοί ομιλητές στα workshops που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Η Περιφέρεια Κρήτης θα συμμετέχει στην εκδήλωση μέσω του περιπτέρου του γραφείου του ΕΟΤ Ην. Βασιλείου & Ιρλανδίας. Στο χώρο των workshops και των masterclasses, ο οποίος θα αναφέρεται ως Cinnamon Masterclass Theatre sponsored by the Greek National Tourism Organisation, θα λάβουν χώρα 6 μισάωρα master classes, που θα χρησιμοποιηθούν για παρουσιάσεις τοπικών προϊόντων, γαστρονομίας και προορισμών στο κοινό.

Ένα από τα γαστρονομικά master-classes, θα αφορά και στη γαστρονομία της Κρήτης.

Τέλος, το γεγονός ότι η γαστρονομία κατέχει εξέχουσα θέση στους στρατηγικούς πυλώνες τουριστικής ανάπτυξης της Κρήτης, είναι ένας επιπρόσθετος λόγος συμμετοχής της Περιφέρειας στο σημαντικό αυτό Φεστιβάλ.

 

Πηγή: cretapost

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση vision
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση gialos
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap