Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Ηράκλειο: Επεισόδια ΜΑΤ και οπαδών μέσα στο πλοίο! ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού που ήρθαν στο Ηράκλειο από τον Πειραιά για να δουν το παιχνίδι με τον ΟΦΗ αποχωρούν αυτή την ώρα εν μέσω μεγάλης έντασης.

Σύμφωνα με τις εικόνες που έρχονται, υπάρχουν σοβαρές συμπλοκές με δυνάμεις των ΜΑΤ μέσα στο πλοίο της ΑΝΕΚ, με τους οπαδούς να πετούν στις αστυνομικές δυνάμεις μέχρι και… πυροσβεστήρες!

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού προκάλεσαν πολλές ζημιές στη Θύρα 6, έσπασαν καθίσματα τα οποία πέταξαν και μέσα στο γήπεδο αλλά και πίσω από τη θύρα στο αρμένικο νεκροταφείο (!), λεηλάτησαν το κυλικείο ενώ έσκισαν και τα προστατευτικά δίχτυα πάνω από τον πάγκο.

Να επισημανθεί ακόμα ότι σε όλη τη διαδρομή στην παραλιακή από τα Καμίνια στο λιμάνι η αστυνομία είχε δύσκολη δουλειά με κυνηγητό οπαδών, πετροπόλεμο και όλα όσα συνοδεύουν τις καθόδους οπαδικών στρατών κάθε φορά στο Ηράκλειο…

Πηγή:neakriti

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version