Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

HolidayCheck: Δύο Κρητικά ξενοδοχεία στην πρώτη τριάδα των κρατήσεων για τη φετινή σεζόν

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Τα πρώτα στοιχεία από το ιδιαίτερα αξιόπιστο HolidayCheck, όσον αφορά στις κρατήσεις για τα ελληνικά ξενοδοχεία το 2017, αποκαλύπτει σήμερα το money-tourism.gr.

Όπως επισημαίνει, «βεβαίως ακόμη είναι σχετικά νωρίς, πλην όμως λόγω της αυξημένης ζήτησης που εμφανίζει η Ελλάδα στις ευρωπαϊκές αγορές, τα στοιχεία αυτά είναι σημαντικά».

Πρώτο στη λίστα βρίσκεται το Hotel Caravia Beach στην Κω, υπό τη διοίκηση του Γιάννη Βαλυνάκη και ακολουθεί το Apollonia Beach Resort & Spa στην Αμμουδάρα Ηρακλείου, που διευθύνεται από τον Μανώλη Μανούση, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται το Anemos Luxury Grand Resort (φωτογραφία), στη Γεωργιούπολη Χανίων.

Το Porto Angeli Beach Resort Hotel στη Ρόδο ακολουθεί και αμέσως μετά βρίσκονται τα ξενοδοχεία Lindos Princess Beach Hotel και Lyttos Beach Hotel, των ξενοδόχων Χατζηλαζάρου και Σαπουνάκη αντίστοιχα.

Δείτε τον πίνακα με τα στοιχεία:

Πηγή:hanianews

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version