Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

Η Ουαλία έβαλε σε καραντίνα τους επισκέπτες από Κρήτη

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι αρχές της Ουαλίας πρόσθεσαν έξι ελληνικά στη λίστα των προορισμών, από τους οποίους οι επιβάτες υποχρεούνται σε καραντίνα 14 ημερών.

Πρόκειται για τα νησιά Μύκονος, Ζάκυνθος, Λέσβος, Πάρος, Αντίπαρος και Κρήτη.

Πέραν των αφίξεων από τα έξι ελληνικά νησιά, η τοπική κυβέρνηση της Ουαλίας επέβαλε υποχρεωτική καραντίνα και στις αφίξεις από Πορτογαλία, Γιβραλτάρ και Γαλλική Πολυνησία.

Η απόφαση για αυτοπεριορισμό 14 ημερών ισχύει από τα ξημερώματα της Παρασκευής και ελήφθη λόγω του μεγάλου αριθμού εισαγόμενων κρουσμάτων στην Ουαλία από ταξιδιώτες που επιστρέφουν από τα συγκεκριμένα νησιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και παρά το γεγονός ότι στις βρετανικές λίστες των “κόκκινων χωρών” δεν υπήρξαν αλλαγές, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να συμβεί κάτι τέτοιο στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, σε μια περίοδο βέβαια που, ούτως ή άλλως, ο τουρισμός στην Ελλάδα φτάνει στο τέλος του.

Είναι δεδομένο ότι το συμβάν με τα 8 κρούσματα σε αεροπλάνο που επέστρεφε από την Κρήτη στο Λονδίνο, θορύβησε τις βρετανικές αρχές.

Αξιωματούχοι της Βρετανικής Αρχής Δημόσιας Υγείας προσπαθούν να εντοπίσουν περισσότερους από 200 επιβάτες της Wizz Air, αφού οι αρμόδιες αρχές απέτυχαν να ειδοποιήσουν την αεροπορική εταιρεία ότι οκτώ ταξιδιώτες σε μια πτήση Ηράκλειο – Λούτον, είχαν βρεθεί θετικά σε κορωνοϊό, σύμφωνα με δημοσιεύματα στο βρετανικό Τύπο, που θέτουν ξανά το ενδεχόμενο τοποθέτησης της Ελλάδας στην “κόκκινη λίστα”.

Με πληροφορίες από xrimaonline.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap