Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Η Κρητικιά καθηγήτρια Αγγλικών που κάνει θραύση στο Ίνσταγκραμ | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Η Ινέ Αλεξάκη είναι μια υπέροχη καθηγήτρια Αγγλικών με καταγωγή από την Κρήτη και έχει καταφέρει να… χακάρει τα Αγγλικά!

Συγκεκριμένα, παραδίδει γρήγορα και πρακτικά μαθήματα Αγγλικών μέσω του προφίλ της “Hack Into English” στο Instagram με τον πιο διασκεδαστικό και εύκολο τρόπο! Μάλιστα είναι τόσο επιτυχημένη η προσπάθειά της που έχει καταφέρει κάτι εντυπωσιακό: Να αποκτήσει 11.800 followers σε μόλις 74 ημέρες!

Μπορούμε εύκολα να μαντέψουμε τη συνταγή της επιτυχίας. Η φυσική μεταδοτικότητα της Ινέ, το χιούμορ της, η έξυπνη επιλογή των θεμάτων που σχολιάζει κάθε φορά -τα οποία έχουν πρακτική αξία- αλλά και η γλυκιά της παρουσία με το πηγαίο, αληθινό χαμόγελο, θα σε κάνουν να μην χορταίνεις τα βίντεό της.

 

Δείτε την αξιαγάπητη Κρητικιά καθηγήτρια Αγγλικών όπως εμφανίστηκε στο Κρήτη TV και στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου:

 

Πηγή: Daynight

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version