Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Η Creta Farms επιβεβαιώνει την παραίτηση της οικονομικής διευθύντριας

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Την παραίτηση της οικονομικής διευθύντριας ανακοίνωσε και επισήμως η Creta Farms. Υπενθυμίζεται ότι τη σχετική είδηση είχε μεταδώσει τη Δευτέρα το Capital.gr.

Ειδικότερα η Εταιρεία ανακοινώνει σήμερα ότι: “η κα. Χαλιώτη ολοκλήρωσε την περίοδο προσαρμογής στα νέα καθήκοντα που ανέλαβε και για προσωπικούς λόγους αποφάσισε να μην προχωρήσει σε συνέχεια της συνεργασίας της. Παραμένει διαθέσιμη και υποστηρίζει τις λειτουργίες της ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ ΑΒΕΕ για την ομαλή μετάβαση στο μοντέλο διαδοχής της με την συνδρομή στελεχών της Εταιρείας.

 Η Εταιρεία ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι διαθέτει τις σχετικές διαδικασίες και ανθρώπινους πόρους που διασφαλίζουν την ομαλή ροή των δραστηριοτήτων της, τόσο στην παραγωγική διαδικασία όσο και στις διοικητικές υποστηρικτικές δραστηριότητες, διασφαλίζοντας ότι οι όποιες διοικητικές αλλαγές δεν επηρεάζουν την συνέχιση της ομαλής δραστηριότητας. Στο πλαίσιο αυτό, η Οικονομική Διεύθυνση υποστηρίζεται από έμπειρους επαγγελματίες που είναι διαθέσιμοι και ανταποκρίνονται έγκαιρα, έγκυρα και με τον δέοντα επαγγελματισμό τόσο στην καθημερινή λειτουργία όσο και σε έκτακτες ανάγκες.
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version