Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

Να σου γνωρίσουμε τον μάγκα που κάνει τον γύρο της Κρήτης με καγιάκ

Δημοσιεύτηκε

στιςΟ Μανώλης Λουδάρος έβαλε σκοπό να γυρίσει με το καγιάκ του όλη την ακτογραμμή της Κρήτης. Και δεν είπε μόνο αλλά έκανε κιόλας. Αφού από την 1η Ιανουαρίου 2018 το κάνει πραγματικότητα.  Τώρα η απόσταση δεν είναι παίξε γέλασε. Μιλάμε για περίπου 800 χλμ και ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες μέσα στο καταχείμωνο.

Παρόλα αυτά υπολογίζεται πως το επικό ταξίδι αυτού του σύγχρονου Οδυσσέα δε θα διαρκέσει περισσότερο από ένα μήνα. Η θαλάσσια διαδρομή του ξεκίνησε από την Ελαφόνησο της Πελοποννήσου, συνεχίστηκε στα Κύθηρα και τα Αντικύθηρα μέχρι που έφθασε στο σημείο εκκίνησης, τη Γραμβούσα Χανίων. Από όπου και ξεκίνησε ο γύρος της Κρήτης με καγιάκ.

Την Τετάρτη πέρασε από τον Άγιο Νικόλαο και χθες έφτασε στη Σητεία στο Βάι.

Τι λέει ο ίδιος για τη μέχρι τώρα διαδρομή με το καγιάκ

Όπως αναφέρει σχετικά: «Μετά την προχθεσινή κακοκαιρία κατάφερα λίγες ώρες πριν νυχτώσει να κάνω 18 δύσκολα χιλιόμετρα από το Μόχλο και να φτάσω λίγο πριν τη Σητεία. Αυτό μου επέτρεψε να ξεκινήσω νύχτα και να εκμεταλλευτώ το σημερινό παράθυρο του καιρού, περνώντας το ακρωτήρι Σίδερο με καλές σχετικά συνθήκες. Το σκηνικό του καιρού άλλαξε πολύ γρήγορα και στα τελευταία 7χλμ δοκιμάστηκε η υπομονή μου. Μετά από 40 χλμ., το βράδυ με βρίσκει στο Βάι, στην Ανατολική πλευρά της Κρήτης όπου σύμφωνα με την τελευταία πρόγνωση του καιρού, θα γίνει το σπίτι μου για πολλές μέρες».

Εμείς του ευχόμαστε τα καλύτερα για τη συνέχεια του ταξιδιού του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap