Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Γκρεμίζουν βίλα 500 τ.μ για να περάσει ο νέος ΒΟΑΚ και δίνουν αποζημίωση… 16.800 ευρώ!

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση
235 Shares

Γκρεμίζουν βίλες και ξηλώνουν επιχειρήσεις με fast track διαδικασίες προκειμένου να περάσει ο νέος ΒΟΑΚ! Ωστόσο το πρόβλημα είναι ότι οι περιουσίες αυτές δεν αποζημιώνονται όπως πρέπει αφού μια μεζονέτα 500 τ.μ που απαλλοτριώνεται εκτιμήθηκε από το Δημόσιο για μόλις 16.800 ευρώ και η επιχείρηση ΒΙΟΑΡΩΜΑ για κάτι λιγότερο, δηλαδή 16.000 ευρώ. Μαζί με τις βίλες όμως ξηλώνονται και τα βενζινάδικα!

Το πρόβλημα επικεντρώνεται αυτή τη στιγμή στο τμήμα του δρόμου Νεάπολη-Άγιος Νικόλαος όπου ο κόσμος που ξεσπιτώνεται βρίσκεται σε αναβρασμό!

Η επιχείρηση “ΒΙΟΑΡΩΜΑ”, ιδιοκτησίας του Μανούσου και της Κάλλιας Πεδιαδίτη, ένα βιομηχανικό συγκρότημα εμβαδού 700 τ.μ., που έχει αποσπάσει παγκόσμια βραβεία, στο οποίο – σημειωτέον – προ τριετίας έγινε μάλιστα και εκτεταμένη ανακαίνιση με μια τεράστια δαπάνη, αλλά αποτιμάται ως αξία σε μόλις 16.000 ευρώ.

Σε μια άλλη κραυγαλέα περίπτωση, συναντήσαμε και μιλήσαμε με τον κ. Δημήτρη Σταυρουλάκη, ο οποίος καλείται να εγκαταλείψει άρον-άρον το σπίτι του – μια μεγάλη μεζονέτα, εμβαδού 500 τ.μ. – με μια αρχική εκτίμηση αποζημίωσης ύψους 16.800 ευρώ!

Σε μια άλλη περίπτωση το πρατήριο υγρών καυσίμων του Γιάννη Φρονιμάκη που διατηρεί μαζί με άλλα καταστήματα απαλλοτριώνεται σε ένα τμήμα του, αποκόπτεται μάλιστα από τον νέο ΒΟΑΚ, κάτι που σημαίνει καταστροφή της κίνησης, του τζίρου και της λειτουργίας του, αλλά ο ίδιος δεν κάνει λαμβάνειν ούτε ευρώ, επειδή θεωρήθηκε ότι εντάσσεται στο πλαίσιο της λεγόμενης αυτο-αποζημίωσης, δηλαδή δε χρειάζεται να αποζημιωθεί επειδή με το έργο του νέου αυτοκινητοδρόμου ανεβαίνει η αξία της περιουσίας του!

Διαβάστε τη συνέχεια στο neakriti

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση marianblue
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
marianblue
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap