Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Κρήτη: Το θηριώδες γιοτ Έλληνα εφοπλιστή που αγκυροβόλησε στα Σφακιά | BINTEO

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ένα πλωτό παλάτι που ανήκει σε έναν από τους πιο ισχυρούς Έλληνες εφοπλιστές αγκυροβόλησε ανοιχτά της χώρας Σφακίων.

Το mega- yacht “Dream” είναι όπως λέει και το όνομά του ένα γιοτ όνειρο με υπηρεσίες και ανέσεις που μπορούν άνετα να συγκριθούν με ένα εξάστερο ξενοδοχείο.

Ανήκει σε έναν από τους πιο ισχυρούς παράγοντες της ναυτιλιακής βιομηχανίας διεθνώς αλλά και του real estate, τον Γιώργο Προκοπίου, ιδιοκτήτη της Dynacom (διαθέτει στόλο με περισσότερα από 60 τάνκερ), της Dynagas LNG Partners και της Sea Traders.

Το μέγεθος και μόνο του γιοτ προκαλεί δέος, καθώς προσεγγίζει τα 106 μ. και είναι το 36ο σε μέγεθος στον κόσμο γιοτ.

 

 

Ναυπηγήθηκε το 1997, σε τουρκική γιάρδα. Ονομαζόταν «TDI Karadeniz» και πλοιοκτήτρια εταιρεία ήταν η Turkish Maritime Lines. Εκανε κρουαζιέρες στη Μεσόγειο. Είχε μήκος 93 μέτρα και μεταφορική ικανότητα 180 επιβατών. Ο Έλληνας εφοπλιστής, το έφερε το 2008 στα ναυπηγεία της Χαλκίδας. Οι επισκευές του κράτησαν 10 ολόκληρα χρόνια. Το «Dream» παραδόθηκε τον Ιούλιο του 2018. Το γιοτ σχεδιάστηκε από την αρχή, όλα του τα μέρη, μηχανικά και μη ενώ έγιναν εργασίες επιμήκυνσης, με αποτέλεσμα, από τα 93 να φτάσει στα 106,5 μέτρα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο flashnews

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version