Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Ο Γιάννης Χαρούλης θα «βυθίσει» σήμερα το Εθνικό Στάδιο Χανίων! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Μετά από ένα δημιουργικό χειμώνα, που έφερε νέες μελωδίες, στίχους και ενορχηστρώσεις, ο Γιάννης Χαρούλης έρχεται κι αυτό το καλοκαίρι να μοιραστεί μαζί μας καινούριες σκέψεις κι αναπάντεχες επιθυμίες.

Ένας από τους σταθμούς του καλοκαιρινού ταξιδιού, τα Χανιά το Σάββατο 3 Αυγούστου 2019 στο Εθνικό Στάδιο Χανίων

Ο Γιάννης Χαρούλης μας καλεί με ανοιχτή την καρδιά, να νιώσουμε, να χαρούμε, να χορέψουμε, να γιορτάσουμε και να θυμηθούμε αυτά που από πάντα γνωρίζουμε, με τον ίδιο τρόπο που έχει με τη φωνή, την παρουσία και την ερμηνεία του,να μας κάνει να ακούμε την παραδοσιακή μουσική σαν μόλις να έχει γεννηθεί.

Ο Γιάννης Χαρούλης θα γεμίζει στάδια μέχρι να βουλιάξει η Κρήτη

Τα νέα τραγούδια έρχονται αγκαλιά με όλα όσα ήδη αγαπήσαμε, να μας δώσουν λόγο κι αφορμή να πιαστούμε από το χέρι, να φτιάξουμε παρέες και να ανακαλύψουμε απ’ την αρχή πόση δύναμη κι αγάπη φέρνει το να είμαστε μαζί…

Προπώληση:

Ηλεκτρονικά:
Ticket Services: https://www.ticketservices.gr/event/giannis-xaroulis-kriti/
Public: https://tickets.public.gr/event/giannis-xaroulis-kriti/

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version