Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

Δείτε πώς ήταν ο λατρεμένος Γιάννης Χαρούλης πριν γίνει διάσημος | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Γιάννης Χαρούλης, αυτός ο εκπληκτικός τραγουδιστής που έβγαλε η μάνα Κρήτη, αυτός ο καλλιτέχνης που αρκετοί φτάνουν στην υπερβολή -αν όχι ιεροσυλία- να τον συγκρίνουν με το ιερό τέρας του κρητικού πενταγράμμου, τον Νίκο Ξυλούρη, έχει διανύσει μια μεγάλη πορεία για να φτάσει εκεί που έχει φτάσει.

Ούτε όλα ήταν πάντα εύκολα, ούτε όλα ήταν πάντα ρόδινα, ούτε δεξιά του ήρθαν, ούτε βέβαια έγινε γνωστός μέσα σε μια νύχτα.

Αντίθετα έχτισε το όνομά του σιγά σιγά. Σε μικρές μουσικές σκηνές με λίγο κόσμο. Σε φεστιβάλ και καλέσματα σε όλη την ελληνική επικράτεια. Από τα χαμηλά κατάφερε να εκτοξευτεί στα σημερινά ουράνια: όπου παίζει ο Χαρούλης να γίνεται κοσμοπλημμύρα, να σφάζονται κορίτσια και παλικάρια για να εξασφαλίσουν ένα πολυπόθητο εισιτήριο, ολόκληρες πόλεις να ξεσηκώνονται μόνο και μόνο στο άκουσμα πώς έρχεται στα μέρη τους.

Εμείς αλιεύσαμε από το ίντερνετ μερικές παλιές στιγμές του. Τότε που ακόμα δεν είχε γνωρίσει τα φώτα της δημοσιότητας. Τότε που ακόμα προσπαθούσε να φτιάξει το όνομά του. Κι έχουμε να πούμε το εξής: από τότε φωνάρα είχε ο λατρεμένος!

Ο Γιάννης Χαρούλης στα πρώτα του βήματα

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap