Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Συνελήφθη γιος Κρητικού εφοπλιστή για κορονο-πάρτι

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Συνελήφθη λόγω κορ0νοπάρτι που έκανε, ο Γιάννης Λεβεντάκης, γιος του γνωστού εφοπλιστή
Ο Κρητικός νεαρός εφοπλιστής συνελήφθη χθες το βράδυ λίγο μετά τις 9, μετά από καταγγελία κατοίκων της Νίκαιας ότι μέσα στο κατάστημα που διατηρεί στην πλατεία Στάθα απέναντι από το γήπεδο του Ιωνικού, είχε μαζευτεί κόσμος έτρωγαν σουβλάκια και έπιναν μπύρες.
Ο πατέρας του Γιώργος Λεβεντάκης μιλώντας στο protothema.gr δήλωσε πως: «Πήραν το παιδί μου με τις παντόφλες. Ήταν στο σπίτι του και τον κάλεσε ο υπεύθυνος του καταστήματος ο οποίος είχε πάει στο μαγαζί με άλλους υπαλλήλους για να κάνουν δουλειές και πήραν να φάνε σουβλάκια. Κάποιος κάλεσε την Αστυνομία, με αποτέλεσμα να πάνε εκεί και να ζητήσουν τον υπεύθυνο. Ο γιος μου επειδή έχει φοβηθεί μετά από όλες αυτές τις περιπέτειες πήγε να δει τι είχε συμβεί ως ιδιοκτήτης. Εφυγε από το σπίτι με τις παντόφλες και τον συνέλαβαν».

Πηγή: protothema

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version