Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Η γλυκιά Κρητικιά γιαγούλα που έσβησε τα 103 κεράκια της | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Για τους περισσότερους ανθρώπους η ευχή «να τα εκατοστήσεις» είναι ένα άπιαστο όνειρο. Υπάρχουν όμως και οι εξαιρέσεις. Και είναι πραγματικά όμορφο να βλέπεις μια γιαγούλα Κρητικιά να έχει καβαλήσει τον αιώνα. Και να σβήνει τα 103 κεράκια της!

Σου κάνουμε λόγο για τη Μαρία Ηλιάκη, αυτή την υπεραιωνόβια Κρητικιά που πολύ πρόσφατα έκλεισε τρία χρόνια περισσότερα από έναν αιώνα. Αυτό το παράδειγμα προς μίμηση και θέληση για ζωή σπάει το ένα ηλικιακό ρεκόρ μετά το άλλο.

Μία πολύ ευχάριστη έκπληξη την περίμενε από την διεύθυνση και όλο το συμβούλιο του ιδρύματος, αλλά και το Σύλλογο Εθελοντών Δημοτικού Γηροκομείου Χανίων «Η Αγία Υπομονή».

Αφού οι τελευταίοι οργάνωσαν κανονικό πάρτι γενεθλίων με μπαλόνια και στολισμούς και φυσικά μια τούρτα. Κάτι που αξίζει και με το παραπάνω αυτή η γυναίκα. Μαζί με άπειρο σεβασμό και μπόλικη αγάπη!

Το πάρτυ της υπεραιωνόβιας Κρητικιάς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version