Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

«Για να βγείτε Ρέθυμνο, πάρτε το όλο πάνω και ευθεία!»

Δημοσιεύτηκε

στις

Ρέθυμνο
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ανάμεσα στα κορυφαία προβλήματα του νησιού που αναδεικνύουν κατά καιρούς οι ξένοι επισκέπτες είναι η ελλιπής σήμανση στο οδικό δίκτυο αλλά και στα διάφορα μνημεία του τόπου. Και παρότι τα τελευταία χρόνια είναι ο τουρισμός αυτός που «σηκώνει το βάρος» της οικονομίας φαίνεται πως οι υπεύθυνοι αγνοούν επιδεικτικά τις επισημάνσεις.

Πως αλλιώς να εξηγήσει κανείς πως εδώ και περισσότερες από 3 εβδομάδες οι ταμπέλα που δείχνει την έξοδο προς Ρέθυμνο ή αυτή για τον Άγιο Νικόλαο είναι πεσμένες κάτω δείχνοντας προς τον ουρανό χωρίς κανείς να ενδιαφέρεται για την επαναφέρει.

Η ελλιπής σήμανση διαδρομών και αξιοθέατων είναι ένα από τα κύρια παράπονα των ξένων επισκεπτών στη Κρήτη και φαίνεται πως… εμείς κάνουμε ότι μπορούμε για να ενισχύσουμε το παράπονό τους.

Ταμπέλες που δείχνουν κατεύθυνση προς τον ουρανό, άλλες ζωγραφισμένες κι άλλες… ανύπαρκτες συνθέτουν το «γρίφο» της περιήγησης στο μαγικό νησί που αποτελεί όμως τη ναυαρχίδα του ελληνικού τουρισμού.

Τα ίδια και όσον αφορά τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Τα σήματα τοποθετημένα έτσι που ο κάθε οδηγός να τα ερμηνεύει όπως θέλει ή όπως τον συμφέρει.

Υπάρχουν βέβαια κι οι περιπτώσεις που η σήμανση υπάρχει για να εξυπηρετεί… τα πετεινά του ουρανού και τα λιόδεντρα.

Δείτε το αναλυτικό ρεπορτάζ του neakriti:

Ρέθυμνο
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση cretan
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap