Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Γη και Αέρας Κρήτης: Η βιντεάρα με τα σπάνια εναέρια πλάνα που διεγείρει τις αισθήσεις μας!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Να είναι καλά ο Ανδρέας Ζωγράφος και να μας χαρίζει όλο και συχνότερα υπέροχα βίντεο που αναδεικνύουν την ξεχωριστή ομορφιά της Κρήτης που έχει εδώ και χρόνια κερδίσει την καρδιά αμέτρητων επισκεπτών που έχουν ζήσει ξεχωριστές στιγμές στο νησί!

Γράφει ο Αντώνης Τσαλίκης για το Daynight.gr

Ο ταλαντούχος κινηματογραφιστής ετοίμασε μια εξαιρετική παραγωγή με άκρως ιδιαίτερα και εντυπωσιακά πλάνα από drone, η οποία αποτυπώνει απόλυτα τα δύο στοιχεία που χαρακτηρίζουν περισσότερο από οτιδήποτε άλλο τη Κρήτη, την απέραντη θάλασσα και την επιβλητική Κρητική γη

Τα κινηματογραφικά πλάνα από το Παλιό Λιμάνι Χανίων, την απέραντη ακτογραμμή με την θέα στο απέραντο γαλάζιο και τα καταπράσινα λιβάδια της ενδοχώρας, συνθέτουν ένα βίντεο που δικαιολογημένα κερδίζει τον θαυμασμό μας και διαφημίζει την Κρήτη σε όλο τον κόσμο.

Δείτε το βίντεο “Γη και Αέρας” Κρήτης και θαυμάστε τα μοναδικά τοπία του νησιού:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version