Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Ο γάμος στην Κρήτη μοιάζει με παραμύθι! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Κάθε νέα εβδομάδα παρακολουθούμε στο ίντερνετ αρκετά γαμήλια βίντεο που πέρα από τις μοναδικές στιγμές για το ερωτευμένο ζευγάρι και τις ρομαντικές εικόνες, έχουν στο επίκεντρο μερικά από τα πιο όμορφα τοπία στη Κρήτη. Άλλα είναι απλές παραγωγές, άλλα έχουν ποιοτικά στοιχεία αλλά ορισμένα ξεχωρίζουν με την υπέροχη σκηνοθεσία και τα πλάνα που γοητεύουν τους πάντες…

Γράφει ο Αντώνης Τσαλίκης για το Daynight.gr

Μια γαμήλια παραγωγή που μπορούμε να χαρακτηρίσουμε ως κινηματογραφική παρακολουθήσαμε πρόσφατα στο youtube, η οποία αποτυπώνει εξαιρετικά τα συναισθήματα των νεόνυμφων, την ανεκτίμητη αξία των στιγμών και φυσικά μοναδικές εικόνες από την φύση που “κρύβει” στην ενδοχώρα της η Κρήτη.

Δείτε το “παραμυθένιο” γαμήλιο βίντεο και νιώστε λίγο από τα συναισθήματα των πρωταγωνιστών και τις αισθήσεις που διεγείρει το φυσικό τοπίο του νησιού:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version