Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Τέσσερις φωτιές σε λίγες ώρες στην Κρήτη – Κίνδυνος από τους ισχυρούς ανέμους

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση
Κεντρική φωτογραφία αρχείου

Δύσκολη μέρα για την πυροσβεστική υπηρεσία καθώς έχει να αντιμετωπίσει ταυτόχρονα δύο μεγάλα μέτωπα στην Κρήτη.

Συγκεκριμένα φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Τετάρτης και άμεσα κινητοποιήθηκαν 38 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων αλλά και ελικόπτερο με ρίψεις αέρος. Προβληματισμό προκαλούν ισχυροί άνεμοι, όπως αναφέρει το neakriti.gr.

 

Δύο μέτωπα σε Αποκόρωνα και Αποσελέμη

Νωρίτερα φλόγες ξέσπασαν στη δύσβατη περιοχή Λιτσάρδα και μεγάλη είναι η κινητοποίηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας λόγω των ανέμων που πνέουν. Στην επιχείρηση συμμετέχουν 16 πυροσβέστες με 6 οχήματα και συνδράμει από αέρος ελικόπτερο. Από τη φωτιά δεν απειλούνται κατοικίες.

4 φωτιές σε λίγες ώρες

Συνολικά 4 φωτιές ξέσπασαν μέσα σε λίγες ώρες αφού προηγήθηκε κινητοποίηση της πυροσβεστικής στην Αλικαρνασσό και στον Μασταμπά Ηρακλείου. Πάντως απαιτείται προσοχή καθώς πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς,κατηγορία κινδύνου 4, προβλέπεται για την Πέμπτη 8/7 σε όλη την Περιφέρεια Κρήτης όπως προειδοποιεί η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version