Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Φτωχότερος ο τουρισμός στην Κρήτη–«Έφυγε» ο Βασίλης Πλεύρης

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Δευτέρας ο γνωστός ξενοδόχος Βασίλης Πλεύρης, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του αλλά και τον κόσμο του Τουρισμού.
Ο Βασίλης Πλεύρης, με σπουδές Θεολογίας, από φτωχή οικογένεια, κατάφερε να “μεγαλώσει” τον Τουρισμό, έχοντας ως “όπλα” του την μεγάλη του αγάπη για την Κρήτη και τις απίστευτες γνώσεις του. Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας τα τελευταία δύο χρόνια. Όταν ήθελε να τιμήσει κάποιον και ήταν πολλοί αυτοί, τους πήγαινε και τους ξεναγούσε στον αγαπημένο του Ψηλορείτη, στο Ιδαίο Άντρο, στα χωριά της περιοχής, μιλώντας ατελείωτες ώρες με μια μοναδική ζωντάνια για την Κρήτη που τόσο αγαπούσε. Πρωταγωνίστησε σε όλες τις προσπάθειες για την αναβάθμιση του ελληνικού και του κρητικού Τουρισμού, συμμετέχοντας σε πλείστες όσες πρωτοβουλίες.
Ο Βασίλης Πλεύρης ήταν πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ), αντιπρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου και ένας από τους ιδρυτές της Ένωσης Ξενοδόχων Ηρακλείου, από την οποία του είχε απονεμηθεί ο τίτλος του επίτιμου προέδρου.
Το Δ.Σ. της Ενωσης ξενοδοχείων Ηρακλείου επί τη αγγελία του θανάτου του  Βασίλη Πλεύρη , συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση και αποφάσισε ομόφωνα:
•          Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
•          Ως δωρεά εις την μνήμη του να καταθέσει το ποσό των 100.-  ευρώ εις ίδρυμα που θα υποδείξει η οικογένειά του .
•          Να παραστεί  στην εξόδια ακολουθία εκπρόσωπος από την Ένωση.

Πηγή: cretalive

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση agroexpoierapetra
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση agroexpo

ΔΗΜΟΦΙΛΗ