Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

3η εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει η Fresh Snack

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Για τρίτη χρονιά η Fresh Snack διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία και απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο να συμμετάσχει μαζικά σε αυτή την αξιέπαινη πρωτοβουλία η οποία αποτελεί δώρο ζωής για πολλούς συνανθρώπους μας.

Η αιμοδοσία θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις της Fresh Snack την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 5 το απόγευμα.

 

 

Η ανακοίνωση της Fresh Snack:

Προσφέρουμε μένοντας ασφαλείς!

Τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας από τον κορoναϊό κατά την είσοδό σας στην εταιρεία, ευαισθητοποιημένοι σε θέματα υγείας και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, σας προσκαλούμε στην 3η εθελοντική αιμοδοσία από τη FRESH SNACK.

Η χαρά πραγματοποίησης της ενέργειας αυτής είναι μεγάλη, η ικανοποίηση από την εθελοντική προσφορά μεγαλύτερη. Σας περιμένουμε… με τη μάσκα σας!

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version