Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Κρήτη: Αναγκάστηκε να γυρίσει στο Ηράκλειο το Festos Palace

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Μεγάλο πρόβλημα αντιμετώπισε από το πρωί το Ε/Γ – Ο/Γ Festos Palace κατά την εκτέλεση του δρομολογίου Πειραιάς – Ηράκλειο – Σούδα.
Ενώ απέπλευσε κανονικά από το Ηράκλειο με προορισμό το λιμάνι της Σούδας λίγο μετά τις 9 το πρωί, λόγω των ισχυρών νοτιάδων αντιμετώπισε πολλά προβλήματα για τον κατάπλου  και το δέσιμο σε προβλήτα.
Όπως μας ενημερώνει το flashnews, επί αρκετές ώρες με την βοήθεια ρυμουλκών, καταβλήθηκαν πολλές προσπάθειες και κάποια στιγμή , περίπου στις 11 το πρωί, πλησίασε πολύ κοντά στην προβλήτα, αλλά το δέσιμο των κάβων θεωρήθηκε επισφαλές για την αποβίβαση επιβατών και οχημάτων με ασφάλεια.
Έτσι αρχικά αποφασίστηκε να βγει λίγο έξω από το λιμάνι και να περιμένει την μείωση των ανέμων προκειμένου να δέσει με ασφάλεια. Όμως καθώς περνούσε η ώρα, τελικά αποφασίστηκε η επιστροφή του στο λιμάνι του Ηρακλείου.
Στο λιμάνι της Σούδας επρόκειτο να αποβιβαστούν 38 επιβάτες και 14 οχήματα, ενώ η μεταφορά τους απο το Ηράκλειο στα Χανιά οδικώς θα γίνει με μέριμνα της Minoan Lines.
Δείτε που βρισκόταν το πλοίο στις 14:20 καθώς και την πορεία του, όπως κατεγράφη από το marinetraffic.com

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version