Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Κρήτη: Είδε μια φάλαινα 10 μέτρων και βούτηξε για να κολυμπήσει δίπλα της! Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Έχουν μεγάλη τρέλα οι Κρητικοί και αυτό είναι γνωστό ανά τον κόσμο. Ήρθε πρόσφατα να το επιβεβαιώσει κι ένας επιβάτης ενός σκάφους το οποίο έπλεε στα ανοιχτά της Γαύδου και το οποίο συνάντησε μπροστά του μια τεράστια φάλαινα-φυσητήρα 10 μέτρων!

Το τεράστιο κήτος βρισκόταν για αρκετή ώρα δίπλα στο σκάφος και οι επιβάτες έκαναν χάζι, ωστόσο η μεγάλη στιγμή έφτασε όταν ένας εξ αυτών αποφάσισε να βουτήξει στη θάλασσα για να κολυμπήσει δίπλα στη φάλαινα!

 

Τι έκανε ο λεβέντης;

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που δημοσίευσε το  flashnews.gr , ο τολμηρός άντρας δεν μπόρεσε να πλησιάσει αρκετά τη φάλαινα, ωστόσο έφτασε όσο πιο κοντά μπορούσε. Τότε ήταν που η φάλαινα φύσηξε με δύναμη τον αέρα, σχηματίζοντας τον χαρακτηριστικό πίδακα, πριν καταδυθεί στα βάθη της θάλασσας.

Δείτε το… αγχωτικό βίντεο:

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version