Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Κρήτη: Τρελά λεφτά σε υπερτυχερό έδωσε πρακτορείο στο Τυμπάκι

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ακούγεται πολλές φορές αστείο να μιλάμε για γουρλίδικα πρακτορεία, όμως αλήθεια τώρα, για τυχερά παιχνίδαι μιλάμε, οπότε με τι να ασχοληθούμε; Με υψηλά μαθηματικά; Όχι, όχι δεν πάει έτσι κυρίες και κύριοι, όταν ένα πρακτορείο είναι γουρλίδικο αυτά καλό είναι λέγονται! Και να γράφονται.

Έτσι, να σας ενημερώσουμε πώς το «Ηράκλειο ΛΟΤΤΕΡΥ», που βρίσκεται στο Τυμπάκι κοντά στο Ηράκλειο, με υπεύθυνο τον Κώστα Αλεβιζάκη, χάρισε 51.300 Ευρώ σε έναν και μόνο υπερτυχερό που χτύπησε 5αρι στο Extra-5. Φανταζόμαστε δε πώς ο άνθρωπος ακόμα πετάει από την χαρά του με αυτό το καλό που τον βρήκε!

Τι δήλωσε ο υπεύθυνος από το πρακτορείο;

«Τα χρήματα πήγαν σε πολύ καλά χέρια» δήλωσε χαρακτηριστικά, ο κ. Αλεβιζάκης αφήνοντας να εννοηθεί ότι τα λεφτά θα πιάσονυ (καλό) τόπο. Μάλιστα κλείνοντας, αν πιστεύεις κι εσύ στην τύχη, να σου πούμε πώς κατά καιρούς το συγκεκριμένο πρακτορείο έχει χαρίσει και άλλα μεγάλα ποσά σε άλλους τυχερούς. Τυχαίο; Πολύ πιθανό. Γουρλίδικο; Σίγουρα!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version