Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

Ανεβαίνοντας με ποδήλατο στις χιονισμένες βουνοκορφές της Κρήτης! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

Το χειμώνα η Κρήτη αλλάζει πρόσωπο, αποκαλύπτοντας σε ντόπιους και τολμηρούς ταξιδιώτες άκρως εντυπωσιακές εικόνες στην ενδοχώρα και τις ψηλές κορυφές που καλύπτονται για μήνες με χιόνι. Τα τοπία ορισμένες φορές δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από χώρες της Κεντρικής Ευρώπης που αποτελούν διάσημους χειμερινούς προορισμούς και επιβεβαιώνουν πως η Κρήτη αποτελεί ιδανικό προορισμό για κάθε εποχή του χρόνου. Αυτά τα πανέμορφα τοπία θέλησαν να απολαύσουν στο μέγιστο δύο φίλοι που τόλμησαν να ανέβουν μέχρι την κορυφογραμμή των Λευκών Ορέων με ποδήλατο!

Γράφει ο Αντώνης Τσαλίκης για το Daynight.gr

Τα δύο παλικάρια ξεκινώντας νωρίς το πρωί από χαμηλό υψόμετρο, διέσχισαν τα καταπράσινα οροπέδια που κρύβουν μαγευτικές μεσογειακές εικόνες και έφτασαν μέχρι και τα πρώτα χιόνια στα Λευκά Όρη. Το δύσκολο εγχείρημα που λίγοι είναι σε θέση να ολοκληρώσουν, πρόσφερε μοναδικές στιγμές που οι δύο ποδηλάτες θα θυμούνται για χρόνια.

Με την κάμερα έτοιμη στο κράνος και το drone συχνά να πετάει από πάνω τους, κατέγραψαν μοναδικά πλάνα που συνθέτουν ένα σούπερ βίντεο που μας “ταξιδεύει” στην χειμερινή Κρήτη και τις ομορφιές που χαρίζει απλόχερα.

Δείτε την όμορφη παραγωγή όπως δημοσιεύτηκε στο youtube:

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap