Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Εξαντλημένος γύπας «έσκασε» σε υπηρεσιακό αυτοκίνητο | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Όλο και συχνότερα πλέον καταγράφονται στην Κρήτη περιστατικά με όρνια που “αναζητούν” βοήθεια σε δρόμους, ακτές ή όπου τα “οδηγεί” η εξάντληση από την δίψα και την αναζήτηση τροφής.

 

Το πιο πρόσφατο περιστατικό καταγράφηκε σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου και συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Cretalive, στο δρόμο προς την Ροδιά.

Με τις δυνάμεις του να το εγκαταλείπουν, το πτηνό σταμάτησε μπροστά σε υπηρεσιακό αυτοκίνητο της ΔΕΥΑΜ, που διερχόταν από το σημείο.

Οι εργαζόμενοι της Δημοτικής Επιχείρησης έσπευσαν να το πάρουν μαζί τους και να αναζητήσουν οδηγίες από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας για το τι πρέπει να κάνουν.

Αφού το τάισαν και το πότισαν, καθ’ υπόδειξη των ειδικών, για να ανακτήσει λίγο τις δυνάμεις του, το μετέφεραν στο Μουσείο, προκειμένου να ακολουθηθεί η διαδικασία που προβλέπεται ώστε το όρνιο να μπορέσει να επιστρέψει στον φυσικό του χώρο!

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version