Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Έσπευσαν ήδη στις παραλίες οι Κρητικοί! – Έρχονται… 35άρια!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Με τον πρώτο μίνι καύσωνα της φετινής θερινής περιόδου ετοιμάζεται να μας αποχαιρετήσει ο Μάιος, και ήδη παραλίες στην Κρήτη, ειδικά όσες βρίσκονται κοντά στα μεγάλα αστικά κέντρα εμφανίζουν εικόνες “κατακαλόκαιρου”.
Πολλοί ήταν αυτοί που επέλεξαν να σπεύσουν στην θάλασσα προς αναζήτηση δροσιάς, παρά να… ανοίξουν τα κλιματιστικά.

Σύμφωνα και με τις εκτιμήσεις των μετεωρολόγων ο υδράργυρος στην Κρήτη θα ξεπεράσει τα επόμενα 24ωρα κατά τόπους τους 35 βαθμούς Κελσίου.

Μάλιστα, οι υψηλές θερμοκρασίες αναμένεται να διατηρηθούν μέχρι και τη Δευτέρα, κι όλα δείχνουν ότι θα δούμε μεγαλύτερο “συνωστισμό” στις παραλίες.

Με υψηλές θερμοκρασίες θα κυλήσει το επόμενο 24ωρο, με τον καιρό να αλλάζει από την Κυριακή

Καλοκαιρινός προβλέπεται ο καιρός το Σάββατο, 28 Μαΐου στην Κρήτη, με την θερμοκρασία να διατηρείται σε υψηλά για την εποχή επίπεδα και πιο συγκεκριμένα, ενώ από την Κυριακή προβλέπεται πτώση.

Ειδικότερα, αίθριος προβλέπεται ο καιρός αύριο στην Κρήτη, σύμφωνα με το meteo.gr. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα νοτιοανατολικοί 3 με 4 και στην δυτική Κρήτη 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version