Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Εντατικοί έλεγχοι στην αγορά τροφίμων ενόψει Πάσχα στην Κρήτη

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Εντατικούς ελέγχους σε όλα τα σημεία παραγωγής, διακίνησης και εμπορίας τροφίμων, έχουν ξεκινήσει ήδη να διενεργούν οι αρμόδιες υπηρεσίες, προκειμένου να προστατευτούν οι καταναλωτές τις ημέρες του Πάσχα.

Σε όλη την Κρήτη τα κλιμάκια της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής της Περιφέρειας, θα πραγματοποιούν ελέγχους καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, σε κρεοπωλεία, λαϊκές αγορές, σουπερμάρκετ, καταστήματα τυροκομικών προϊόντων κλπ, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα των τροφίμων.

Οι καταναλωτές οφείλουν να ακολουθούν τις οδηγίες, ενώ θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί και να ελέγχουν τις αγορές που θα κάνουν για το Πασχαλινό τραπέζι.

Η κίνηση στα καταστήματα αναμένεται να κορυφωθεί τις επόμενες ημέρες, με τα αμνοερίφια να καταλαμβάνουν παραδοσιακά, όπως κάθε χρόνο, κυρίαρχη θέση στο Πασχαλινό τραπέζι.

Την ίδια κορύφωση αναμένεται να έχουν και οι έλεγχοι καθώς στόχος των αρμόδιων υπηρεσιών είναι η προστασία των καταναλωτών από φαινόμενα αισχροκέρδειας και ελληνοποίησης ξένων κρεάτων, αλλά και η διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Πηγή: efsyn.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version