Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Εννιά Κρητικόπουλα που «σάρωσαν» στις Πανελλήνιες! | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Κρητικόπουλα πανελλήνιες
Διαφήμιση
Διαφήμιση
1.6K Shares

Ο πήχης είχε τεθεί ψηλά και, όμως, τα κατάφεραν! Το πρωί έλαβαν στο κινητό τους τηλέφωνο ένα μήνυμα που άλλαξε τη ζωή τους. Ονειρεύονταν από παιδιά να γίνουν γιατροί, μηχανικοί, δικηγόροι και αυτό το όνειρο θα γίνει πραγματικότητα.

Πλέον, είναι φοιτητές, ετοιμάζουν βαλίτσες και βάζουν πλώρη για το Πανεπιστήμιο!

Στην πρώτη της επιλογή, την Ιατρική Αθηνών πέρασε η Μαρίνα Μαρία Αντωναράκη, από το 7ο Λύκειο Ηρακλείου. «Μου αρέσει η επιστήμη της Ιατρικής. Ήταν ένας πολύχρονος αγώνας. Απαιτεί υπομονή , επιμονή και καλή ψυχολογία -αυτοπεποίθηση. Ευχαριστώ πολύ την οικογένειά μου και τους καθηγητές μου για την υποστήριξη όλον αυτό τον καιρό», αναφέρει η ίδια.

Αντωναράκη Μαρία

Η Μαρίνα Μαρία Αντωναράκη

Ο Γιάννης Ντουντουνάκης, από το 2ο Λύκειο Χανίων, περνάει στην Νομική Αθηνών και, μάλιστα, έβδομος!

Όπως λέει, λόγω του κορωνοϊού και της τηλεκπαίδευσης, ο κάθε υποψήφιος έπρεπε να δείξει αυτοπειθαρχία και να προσαρμοστεί στις ιδιαίτερες συνθήκες της καραντίνας και του ανοίγματος και κλεισίματος των σχολείων.  Ωστόσο, με πείσμα, διάβασμα και πολλή προσπάθεια, τα κατάφερε!

Γιάννης Ντουντουνάκης

Ο Γιάννης Ντουντουνάκης

Κατάφερε να κατακτήσει μία θέση στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, κάτι που ήταν το όνειρό της. Ο λόγος για την Δάφνη Βλάχου, από το Πρότυπο Λύκειο Ηρακλείου.
Όπως λέει, τα διαδικτυακά μαθήματα που λόγω κορωνοϊού έπρεπε να παρακολουθήσει την φετινή και την περσινή χρονιά είχαν δυσκολίες, δεν μπορούσε κανείς να συγκεντρωθεί και απαιτούσε αυτοπειθαρχία.

 

Βλάχου Δάφνη

Η Δάφνη Βλάχου

Την ιατρική ποδιά θα φοράει τα επόμενα χρόνια η Μαρίνα Μαρκάκηαπό το Πρότυπο Λύκειο Ηρακλείου, η οποία περνάει στην πρώτη της επιλογή, την Ιατρική Θεσσαλονίκης!  Είναι κάτι που ήθελε από μικρή, της αρέσει να βοηθάει τους ανθρώπους, να ανακαλύπτει το ανθρώπινο σώμα. Ενημερώνεται για τις εξελίξεις, υπάρχει και το κομμάτι της επικοινωνίας με τον κόσμο που του αρέσει πολύ.
Η χρονιά ήταν δύσκολη, δεν μπορούσε να έρθει σε επαφή με τους φίλους της, να κάνει εκδρομές, να πηγαίνει σε εκδηλώσεις.
Χρειάστηκε καλός προγραμματισμός και ψυχραιμία ενώ είχε την στήριξη των δικών της ανθρώπων.

Μαρκάκη Μαρίνα

Η Μαρίνα Μαρκάκη

Στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας στην ΑΣΣΟΕ περνάει ο Παναγιώτης Κουρτικάκης, από το Λύκειο Ν. Αλικαρνασσού, ο οποίος είχε καταφέρει να συγκεντρώσει 19.114 μόρια.
Ήταν από τις πρώτες προτιμήσεις του, είχε να επιλέξει ανάμεσα στις Οικονομικές Σπουδές και την Αστυνομία, καθώς έχει συγγενείς αστυνομικούς και του αρέσει ως επάγγελμα. Ωστόσο, τον κέρδισε η Οικονομία!

Παναγιώτης Κουρτικάκης

Ο Παναγιώτης Κουρτικάκης

 

Στη Νομική Αθηνών περνάει ο Γιώργος Γιαννούλης, απόφοιτος του 4ου Γενικού Λυκείου Χανίων, τμήμα που ήταν η πρώτη του επιλογή!

«Η χρονιά ήταν δύσκολη, ωστόσο, λόγω και των περιορισμών της πανδημίας συγκεντρώθηκα περισσότερο στο στόχο, αφιερώνοντας χρόνο στο διάβασμα», αναφέρει και ευχαριστεί  τους καθηγητές του στο σχολείο και στο φροντιστήριο για την βοήθεια τους.

Γιώργος Γιαννούλης

Ο Γιώργος Γιαννούλης

Στην Ιατρική Θεσσαλονίκης είναι πλέον φοιτήτρια η Όλια Παρδαλάκη, από το Λύκειο Νέας Κυδωνίας.
Όπως αναφέρει, οι συνθήκες φέτος ήταν δύσκολες, όμως, με καλή διάθεση όλα αντιμετωπίστηκαν και τώρα ετοιμάζεται να γίνει γιατρ

Όλια Παρδαλάκη

Η Όλια Παρδαλάκη

Η Άρτεμις Κρητικού, από το Λύκειο Ακρωτηρίου, περνάει στη Νομική Αθηνών. Όπως λέει, η καραντίνα την βοήθησε να διαβάσει περισσότερο.
Η Νομική είναι η βάση για το μεταπτυχιακό που σκέφτεται να ακολουθήσει ενώ την ενδιαφέρει το δικαστικό ή το διπλωματικό σώμα.

 Άρτεμις Κρητικού

Η Άρτεμις Κρητικού

Στη Νομική Αθηνών περνάει η Ιωάννα Λιουδάκη, από το  2ο Λύκειο Αγίου Νικολάου. Αισθάνεται πως εκπληρώθηκαν οι στόχοι της. Όπως λέει, ήταν μια δύσκολη χρονιά, λόγω της καραντίνας. Της έλειψε η επαφή με τους συμμαθητές και τους καθηγητές της. Τώρα, όμως, είναι φοιτήτρια και έτοιμη να απολαύσει τους καρπούς των κόπων της!

Ιωάννα Λιουδάκη

Η Ιωάννα Λιουδάκη

Πηγή: cretalive

Κρητικόπουλα πανελλήνιες
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση cretan
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap