Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Η Ελένη Πετρουλάκη στηρίζει και φωτογραφίζεται με Κρητικά ρούχα | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Νέους δρόμους στη μόδα με Κρητικά υφαντά ρούχα φαίνεται να ανοίγει η Ελένη  Πετρουλάκη και ο Αναπτυξιακός Σύλλογος Γυνικών  Επιχειρηματιών  Κρήτης. Το πρώτο βήμα ήδη έγινε σε φωτογράφηση που έγινε την Πέμπτη στο Μακρύ Γυαλό  όπου η γνωστή γυμνάστρια πόζαρε με τα ρούχα γνωστής Ηρακλειώτισσας, μέλους του συλλόγου που δημιουργεί τα Κρητικά υφαντά ρούχα.
Η ίδια η Ελένη Πετρουλάκη ανάρτησε φωτογραφία της με σύγχρονη εκδοχή υφαντού ρούχου συνοδεύοντας τη με το σχόλιο  “Στηρίζω την παράδοση και τον τόπο μου ! Οι υφάντρες της Κρήτης μπορούν να δημιουργήσουν νέες τάσεις μόδας !#cretanwomensweek2017#cretanbusinesswomen #crete #summer #greece #2017”

Στη σελίδα του Αναπτυξιακού Συλλόγου Γυναικών επιχειρηματιών Κρήτης αναφέρεται:  “Η αγαπημένη Eleni Petroulaki δηλώνει στον προσωπικό της λογαριασμό ότι στηρίζει την Κρήτη και το @cretanswomenweek2017 ! Ξεχώρισε και φωτογραφίζεται με δημιουργία υφάντρας μας ! Την ευχαριστούμε πολύ !”
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα υπάρξει και συνέχεια ενώ με ενδιαφέρον αναμένονται και οι υπόλοιπες φωτογραφίες.

 

 

Πηγή: cretewoman

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version