Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

«Ελεύθερη πτώση» στα 70 μέτρα με αυτοκίνητο – Βγήκαν με ελαφρά τραύματα! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση
Φωτογραφία αρχείου

Τροχαίο ατύχημα συνέβη νωρίς το πρωί της Τετάρτης (16/8) όταν αυτοκίνητο με τρεις επιβάτες έπεσε σε γκρεμό βάθουςς 70 μέτρων, στο Ασκύφου στα Σφακιά.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες ο οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με συνέπεια αυτό να εκτραπεί και να πέσει στο γκρεμό.

Επί τόπου κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία από το κλιμάκιο των Βρυσών προκειμένου να απεγκλωβίσουν τους τραυματίες και να τους παραδώσουν στους διασώστες του ΕΚΑΒ, οι οποίοι με δύο ασθενοφόρα τους μετέφεραν στο Νοσοκομείο Χανίων.

Από την πτώση, τραυματίστηκαν και οι τρεις επιβάτες του αυτοκινήτου με έναν εξ αυτών σε σοβαρή κατάσταση. Στην περιοχή έσπευσαν τέσσερις πυροσβέστες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βρυσών οι οποίοι απεγκλώβισαν τον σοβαρότερα τραυματία.

Αφού απεγκλώβισαν τον τραυματία, οι πυροσβέστες τον μετέφεραν σε ασφαλές σημείο, όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version