Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Με ελάχιστες κρατήσεις ξεκινάει η φετινή τουριστική σεζόν

Δημοσιεύτηκε

στις

τουρισμός
Διαφήμιση
Διαφήμιση
52 Shares

«Χαλαρά» θα ξεκινήσει η τουριστική σεζόν στην Κρήτη, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στον Περιφερειακό Τηλεοπτικό Σταθμό CRETA και στην εκπομπή Live με την Αντιγόνη, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Λασιθίου Μανώλης Βαρκαράκης.

«Θα γεμίσει αργότερα η Κρήτη από τουρίστες γιατί ξεκινάμε χωρίς να ξέρουμε πως θα κινηθούμε το καλοκαίρι. Αν δεν σταθεροποιηθούν οι πτήσεις να μπουν σε ένα ρυθμό και βέβαια τα πρωτόκολλα που θα έρχονται οι επισκέπτες αλλά κυρίως πως θα επιστρέφουν στις πατρίδες τους. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, δεν έχει σημασία μόνο το να έρθουν εδώ» τόνισε ο κ. Βαρκαράκης.

Σημείωσε δε, πως η σεζόν ξεκινάει με ελάχιστες κρατήσεις όμως η κατάσταση θα βελτιωθεί. «Αν ο κόσμος ξέρει με ποιες προϋποθέσεις θα ταξιδέψει θα αλλάξουν τα πράγματα. Πρέπει να γίνει πολύ γρήγορα ώστε να ανοίξουν οι κρατήσεις. Πάμε σε κρατήσεις τελευταίας στιγμής. Υπάρχει κινητικότητα, είμαστε έτοιμοι, έχουμε την εμπειρία και ξέραμε ότι θα ήταν μια δύσκολη σεζόν».

Όσον αφορά τον εμβολιασμό των εργαζομένων, ο κ. Βαρκαράκης ανέφερε πως είναι ένα πάγιο αίτημα. «Η τουριστική αγορά πρέπει να αισθανθεί ασφάλεια. Οπωσδήποτε να βάλουμε σε πρώτη προτεραιότητα τον εμβολιασμό των εργαζομένων. Θεωρώ ότι η κυβέρνηση πρέπει οπωσδήποτε να προχωρήσει προς αυτή την κατεύθυνση. Ώστε να έχουμε ένα πλεονέκτημα».

Πηγή: creta24

τουρισμός
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση vision
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση gialos
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap