Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού για την Κρήτη – Έρχονται καταιγίδες, ισχυροί άνεμοι και χαλάζι

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση
Eκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που αφορά αποκλειστικά την Κρήτη, εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Αναλυτικά:

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους προβλέπονται στην Κρήτη σήμερα Παρασκευή 23-9-2022 από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ.

Live η εξέλιξη του φαινομένου:

 

 

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο neakriti.gr ο μετεωρολόγος, Μανόλης Λέκκας, «ενώ με τα προηγούμενα δεδομένα από τα μοντέλα προβλέπονταν ότι η Κρήτη θα επηρεαστεί μόνο από την ψυχρή αέρια μάζα, με φαινόμενα περιορισμένα, προέκυψε μια ανώτερη διαταραχή του καιρού».

Όπως αναφέρει ο ίδιος, «τα φαινόμενα έχουν ήδη ξεκινήσει από το πρωί της Παρασκευής στα νοτιοδυτικά του νησιού, και σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα, ο καιρός θα κάνει πέρασμα από όλη την Κρήτη, ξεκινώντας από τα δυτικά προς τα ανατολικά».

«Εντονότερα αναμένονται τα φαινόμενα από το μεσημέρι και θα ολοκληρωθούν το βράδυ. Θα βρέξει σχεδόν παντού ενώ κατά τόπους θα σημειωθούν έντονα φαινόμενα με πιθανότητα εκδήλωσης καταιγίδων τα οποία απαιτούν προσοχή».

Οι θερμοκρασίες θα φτάσουν σήμερα μέχρι τους 22 βαθμούς Κελσίου και 24 στη Νότια Κρήτη, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές και βορειοανατολικές διευθύνσεις, έως 5 Μποφόρ.

Σε ερώτηση για την διάρκεια της κακοκαιρίας, ο κ. Λέκκας ανέφερε στο neakriti.gr πως ο κύκλος αυτός ολοκληρώνεται το βράδυ της Παρασκευής 23 Σεπτεμβρίου. Από αύριο Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, οι συνθήκες θα είναι καλύτερες και μόνο οι θερμοκρασίες θα διατηρηθούν σε φθινοπωρινά επίπεδα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version