Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Τι γυρεύουν οι Εξωγήινοι τέτοιο καιρό στην Κρήτη; | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το σεληνιακό τοπίο της Κρήτης, σε περιοχές όπως η Σητεία, είναι πολύ πιθανό να φέρνει στο νου περιπέτειες επιστημονικής φαντασίας στους ανθρώπους που αγαπούν το είδος -τόσο τους Έλληνες όσο και τους τουρίστες. Ξέρετε τώρα: διαστημόπλοια που προσγειώνονται σε άνυδρες κοιλάδες, διαστημάνθρωποι που περπατούν σε ατέλειωτες παραλίες και πάει λέγοντας! Όμως οι εξωγήινοι τι γυρεύουν τέτοιες μέρες στην Κρήτη;

Διότι υπάρχει φωτογραφικό υλικό που αποδεικνύει τόσο την ύπαρξή τους, όσο και την αποβίβασή τους στο νησί! Τώρα για να μη νομίζετε ότι σας πουλάμε συνομωσιολογία όπως συνηθίζεται στην τηλεόραση, σας λέμε ότι τα πράγματα είναι πιο απλά.

Μια ταινία επιστημονικής φαντασίας στην Κρήτη

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Γαλλίδα Marine Arnoul σχεδιάζει ρούχα που χρησιμοποιούνται στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας. Αυτόν τον καιρό βρίσκεται στη Σητεία με την ομάδα παραγωγής της, προκειμένου να ολοκληρώσουν τα γυρίσματα μιας ταινίας μικρού μήκους, η οποία θα διαφημίζει τη νέα σειρά ρούχων.

Το σενάριο; Άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο (UFO) πέφτει και καταστρέφεται στη θάλασσα. Εξωγήινη οντότητα ξεβράζεται σε ερημική παραθαλάσσια περιοχή. Αναζητά ίχνος ζωής, αλλά τίποτα. Η αναπάντεχη και ξαφνική συνάντηση με άλλη εξωγήινη οντότητα δίνει όμως ελπίδα για ζωή. Μια μεγάλη περιπέτεια ξεκινά.

Μάλιστα οι «εξωγήινοι επισκέπτες» συνάντησαν ένα πραγματικό σεληνιακό τοπίο, αφού η επίσκεψη της αφρικανικής σκόνης είχε κατακλύσει τον ουρανό της Σητείας. Έτσι όλο αυτό φαίνεται ότι θα λειτουργήσει ιδανικά για να προμοταριστούν τα φουτουριστικά ρούχα της σχεδιάστριας!

Οι εξωγήινοι πρωταγωνιστές

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap