Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Εκοιμήθη και δεύτερος ιερέας στην Κρήτη

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Εκτός από τον ξεχωριστό ιερέα Νικο Τσαμάνδουρα, ο χαμός του οποίου βύθισε στο πένθος το Οροπέδιο Λασιθίου, βαθιά θλίψη επικρατεί και στο νομό Ηρακλείου, για τον ιερέα στα Καλύβια Μονοφατσίου, π.Νικόλαο Επιτροπάκη.

Ο αγαπητός ιερέας «έφυγε» πλήρης ημερών σε ηλικίας 95 ετών.

Ήταν πατέρας του τέως Δημάρχου Αστερουσίων Μανόλη Επιτροπάκη και του στελέχους της Ελληνικής Ομογένειας στην Γερμανία, με συμμετοχή στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Κρητών (ΠΣΚ) και την Παγκρητική Ομοσπονδία Ευρώπης (ΠΟΕ), Γιάννη Επιτροπάκη.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε το απόγευμα της Κυριακής.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης, για τα 47χρόνια πνευματικού έργου και κοινωνικής προσφοράς στην ενορία Εισοδίων της Θεοτόκου στα Καλύβια Μονοφατσίου, η Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου, Καστελίου και Βιάννου, είχε τιμήσει τον μακαριστό ιερέα με αναμνηστική πλακέτα, τον Αύγουστο του 2016.


Πηγή:neakriti

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version