Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

Οι «Κουρήτες» στηρίζουν την ανανέωση της Παγκρήτιας Ένωσης με 4 υποψηφιότητες

Δημοσιεύτηκε

στιςΓια πρώτη φορά στα χρονικά της παγκρητίου ενώσεως, ένας από τους πιο σημαντικούς ομίλους της Κρήτης, ο Λαογραφικός Όμιλος “Κουρήτες” με πρόεδρο τον κύριο Εμμανουήλ Παττακό, θέτει τέσσερις υποψηφιότητες ιστορικών στελεχών του Ομίλου με το συνδυασμό “Η παγκρήτιος μας ενώνει”. Υποψήφιοι είναι η Αγγελική Σαραβελάκη για το νομό Χανίων, ο Δημήτρης Λιονής για το νομό Ρεθύμνης, Χαράλαμπος Ιερωνυμάκης για το νομό Ηρακλείου, Χρήστος Λουσίδης για το νομό Λασιθίου.

Ο Λαογραφικός όμιλος “Κουρήτες” ύστερα από πρόσκληση του προέδρου της παγκρητίου ενώσεως, κυρίου Μαριδάκη Γεωργίου τον Ιανουάριο του 2018, αποφάσισε να συμμετέχει ενεργά στην ανανέωση της ενώσεως, υπηρετώντας πάντα με σεβασμό και ήθος την Κρητική παράδοση. Καλή επιτυχία στις εκλογές στις 18/11 και στην ανανέωση της παγκρητίου ενώσεως.

Την ημέρα των εκλογών μπορείτε να ψηφίσετε έως τρεις υποψήφιους από κάθε νομό και έως τρεις υποψήφιους από την εξελεγκτική επιτροπή. Απαραίτητη είναι η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας και η απόδειξη πληρωμής οικονομικής συμμετοχής για το έτος 2018.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση etem
Διαφήμιση
etem
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap