Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Εκλογές 2023 – Κώστας Κεφαλογιάννης: «Ήρθε η ώρα η νέα γενιά να πάρει το μέλλον στα χέρια της»

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Σε συνέντευξη του στο Newsbomb.gr, ο νεαρός πολιτικός, με πτυχία Νομικής και Πολιτικών Επιστημών, αλλά και θητεία στο Ευρωκοινοβούλιο, επισημαίνει ότι «το μεγάλο πλεονέκτημα της Κρήτης είναι οι άνθρωποί της, η φιλοξενία της, το δυναμικό της».

Αυτό είναι το «κεφάλαιο» που θέλει να υπηρετήσει και να αναδείξει, δεδομένου ότι οι προσδοκίες της νέας γενιάς «έχουν καταλήξει στο καλάθι των αχρήστων» την τελευταία δεκαετία και για αυτό ήρθε η ώρα η νέα γενιά να βγει μπροστά, να πρωταγωνιστήσει και «να αλλάξει όσα την πληγώνουν.»

«Αυτοί οι νέοι άνθρωποι, που δεν θα είναι δέσμιοι του κακού πολιτικού παρελθόντος και θα συνδιαμορφώσουν το μέλλον στο οποίο θέλουν να ζήσουν», είναι το κοινό στο οποίο απευθύνεται, αναλύοντας τις βασικές προτεραιότητες της πολιτικής του, καθώς και το ποιοι είναι οι άμεσοι στόχοι για την εκπροσώπηση του κρητικού λαού.

 

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο Newsbomb

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version