Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Εγκεφαλικά νεκρός ο άνδρας που έπεσε από την καρότσα και πάλευε 14 μέρες

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Πάλευε μόνος στην εντατική και δεν είχε συγγενείς στην Κρήτη

Μη αναστρέψιμη είναι πλέον η κατάσταση του άνδρα που έπεσε από την καρότσα αυτοκινήτου στους Αγίους Δέκα και πάλευε 14 μέρες στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Βενιζελείου.

Ο Πακιστανός είναι εγκεφαλικά νεκρός σύμφωνα με τον διευθυντή της ΜΕΘ του Βενιζελείου Ανέστη Κιούλπαλη και ως εκ τούτου δεν υπάρχει καμία ελπίδα να αναστραφεί η πορεία της υγείας του.

Μάλιστα παρ’ότι ο αλλοδαπός δεν είχε κανένα συγγενικό πρόσωπο στην Κρήτη, αναζητήθηκε εναγωνίως, όχι μόνο για να ενημερωθεί η οικογένεια, αλλά και για να διερευνηθεί η πιθανότητα για δωρεά οργάνων. Ωστόσο φαίνεται ότι συγγενικό πρόσωπο που ενημερώθηκε για το θέμα δεν συναίνεσε στη διαδικασία.

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Πακιστανός εντοπίστηκε στις 30 Νοεμβρίου αιμόφυρτος σε δρόμο στους Αγίους Δέκα Ηρακλείου. Αρχικά κανείς δεν είχε αντιληφθεί τι είχε συμβεί μέχρι που έγινε γνωστό από την αστυνομία ότι ο άνδρας έπεσε από την καρότσα αυτοκινήτου. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο όπου διασωληνωμένος νοσηλευόταν στην εντατική.

 

Από:Σαριδάκη Φιλία
Πηγή: neakriti.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version