Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Έφυγε από τη ζωή η μικρή Ευαγγελία

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Με την πιο τραγική είδηση ξεκινάει η εβδομάδα για την Κρήτη καθώς όπως έγινε γνωστό η 8χρονη Ευαγγελία Καστρινάκη που έδινε το δικό της αγώνα για τη ζωή και νοσηλευόταν τις τελευταίες εβδομάδες σε νοσοκομείο της Αγγλίας δεν τα κατάφερε.

Η είδηση έγινε γνωστή πριν λίγες ώρες σκορπώντας θλίψη και στους Κρητικούς που όλο αυτό το διάστημα ήταν στο πλευρό της στηρίζοντας παράλληλα και με όποιο τρόπο μπορούσαν την οικογένεια προκειμένου το αγγελούδι να καταφέρει να ταξιδέψει στο εξωτερικό για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η μικρή άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Κυριακής στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν στην Αγγλία εξαιτίας επιπλοκών στην υγεία της , βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς της, την Κρήτη αλλά και την Ελλάδα ολόκληρη.

Η 8χρονη Ευαγγελία-Στυλιανή Καστρινάκη, από τα Χανιά, το Φεβρουάριο διαγνώστηκε με επιθηλιακό όγκο Wilms.

 

Πηγή: neakriti

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version