Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

«Εφυγε» ξαφνικά ένα ιστορικό στέλεχος του ΠΑΓΝΗ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 61 ετών άφησε το πρωί του Σαββάτου ο Παναγιώτης Κονιδάκης, Διευθυντής των Διοικητικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, από τα πιο έμπειρα και αγαπητά στελέχη του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Σύμφωνα με την πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας αισθάνθηκε αδιαθεσία ενώ έκανε αγροτικές εργασίες με τον γιο του σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου. Άμεσα έσπευσε ασθενοφόρο προκειμένου να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο, όπου όμως απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η είδηση του ξαφνικού χαμού του προκάλεσε θλίψη σε συνεργάτες και φίλους, που μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για τον Διευθυντή, ο οποίος – όπως λένε οι πληροφορίες – δεν αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας.

 

Πηγή:cretalive

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version