Βρειτε μας στα Social Media
 

Δημοσιεύτηκε

στις

208 Shares

Η περίοδος πανδημίας που διανύουμε δεν είναι σε καμία περίπτωση ευχάριστη, αλλά παρά τις δυσκολίες προσφέρει ορισμένες ευκαιρίες σε αρκετούς. Μία από αυτές είναι να στραφούμε στην φύση για σύντομες «αποδράσεις» χαλάρωσης και να συνειδητοποιήσουμε άμεσα πόσο τέτοιες επιλογές βοηθάνε θετικά την ψυχική και σωματική μας υγεία. Έχοντας στο μυαλό και τους δύο αυτούς λόγους, μια παρέα από έφηβους εκμεταλλεύτηκε μια ελεύθερη μέρα και εξερεύνησε το Φαράγγι της Ρόζας.

Γράφει ο Αντώνης Τσαλίκης για το Daynight.gr

Οι έφηβοι «εξερευνητές» άφησαν για μερικές ώρες τα σπίτια και τους υπολογιστές τους και επέλεξαν να απολαύσουν στιγμές στην εντυπωσιακή φύση της Κρήτης. Το Φαράγγι της Ρόζας στα ορεινά του Νομού Ηρακλείου, μπορεί να έχει αρκετές δυσκολίες σε ορισμένα σημεία, αλλά  έχει διαμορφωθεί μονοπάτι στα πλάγια που προσφέρει μοναδική θέα.

Όποιος περπατήσει το φαράγγι δεν υπάρχει να μην εντυπωσιαστεί από ψηλά «τοιχώματα» του  με τους ιδιαίτερους γεωλογικούς σχηματισμούς. Όπως επίσης από την πλούσια βλάστηση σε όλη την έκταση του φαραγγιού όταν το διασχίζεις τους ανοιξιάτικους μήνες όπως τα παιδιά στο βίντεο…

 

φαράγγι ρόζας
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap