Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Μεγάλη αεροπορική εταιρεία βάζει νέες πτήσεις από Ηράκλειο για Ευρώπη

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Η Easy Jet προσπαθώντας να διευρύνει το ήδη πολύ εκτενές πρόγραμμα πτήσεων που έχει αποφάσισε να συνδέσει την Κρήτη (και συγκεκριμένα το Ηράκλειο) απευθείας με τη Γαλλία (και συγκεκριμένα το Μπορντώ) από 27 Ιουνίου και με δύο πτήσεις την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη και Σάββατο.

Αυτό βέβαια δεν είναι το μόνο νέο δρομολόγιο που έχει να κάνει με την Ελλάδα, αντίθετα έχουν ανακοινωθεί πολλά καινούργια. Πιο συγκεκριμένα:

Αθήνα-Βασιλεία (Ελβετία) από 1η Αυγούστου με δύο πτήσεις την εβδομάδα. Από το αεροδρόμιο του Βόλου για το αεροδρόμιο του Γκάτουικ στο Λονδίνο.

Από 30 Ιουνίου, Κέρκυρα-Λυόν, μία πτήση κάθε Σάββατο.

Από Ρόδος για Βενετία από 25 Ιουνίου, δυο πτήσεις την εβδομάδα , Δευτέρα και Πέμπτη.

Θεσσαλονίκη – Λούτον του Λονδίνου και Θεσσαλονίκη- Βενετία, οι πτήσεις ξεκινούν στις 26 Ιουνίου , Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο και Τρίτη, Παρασκευή αντίστοιχα.

Η Easy Jet σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο τροφοδοτώντας την Ελλάδα με επισκέπτες από το εξωτερικό που τους τελευταίους δώδεκα μήνες ξεπέρασαν τα 2,5 εκ. επιβάτες, αριθμός που δείχνει αύξηση 7,2% σε σχέση με το περσινό έτος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version