Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

Ρώσος τουρίστας «κουζουλάθηκε» με την Κρήτη κι εμείς με τη ΒΙΝΤΕΑΡΑ που της αφιέρωσε!

Δημοσιεύτηκε

στιςΟ Σλάβα Ιβάνοφ είναι ακόμη ένας νεαρός Ρώσος που ερωτεύτηκε εξ’ αποστάσεως την Κρήτη και χρόνια τώρα περίμενε το καλοκαίρι που θα μπορούσε να ταξιδέψει τόσο νότια και να απολαύσει από κοντά όλα εκείνα τα υπέροχα τοπία που απολάμβανε μέσω φωτογραφιών και βίντεο στο ίντερνετ.

Ήταν οι εντυπωσιακές παραλίες, τα νησιώτικα καλντερίμια των πόλεων και οι ατέλειωτες αμμουδιές που κέρδισαν την καρδιά του και τον “έφεραν” φέτος στο νησί των ονειρεμένων διακοπών του…

Επέλεξε λοιπόν τα Χανιά ως βάση εξορμήσεων και ανακάλυψε ολόκληρη την Δυτική Κρήτη στις εβδομάδες των διακοπών που οργάνωσε στο νησί. Από εκεί έφθασε στις πιο διάσημες παραλίες και τα πιο ιδιαίτερα αξιοθέατα για τα οποία είχε μελετήσει καιρό τώρα σε ιστορίες άλλων ταξιδιωτών και τουριστικών αφιερωμάτων.

Πάντα με την κάμερα και το drone του, κατέγραφε καθημερινά τις εμπειρίες του και επίσης απίστευτα εναέρια πλάνα που απογειώνουν τις αισθήσεις μας!

Δείτε το βίντεο που ετοίμασε και δημοσίευσε στο youtube κανάλι του και απολαύστε μερικά από τα ομορφότερα τοπία της Δυτικής Κρήτης από ψηλά:

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση etem
Διαφήμιση
etem
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap