Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Δύο τρομερές γιαγιάδες από την Κρήτη συζητούν για τον καύσωνα!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ναι μεν ο καύσωνας διαρκείας μπορεί να προκαλεί σε όλους μας αισθήματα δυσφορίας, ωστόσο ο διάλογος ανάμεσα σε δύο Κρητικές γιαγιάδες σε χωριό του νησιού για την ανυπόφορη ζέστη, είναι αν μη τι άλλο απολαυστικός!

Οι δύο γλυκύτατες ηλικιωμένες, κάθονται στην αυλή του σπιτιού τους και συζητούν για τον «βαρεμένο» καύσωνα και για την αναγκαιότητα ύπαρξης του air condition κάτω από αυτές τις συνθήκες.

Την ίδια στιγμή, συγγενείς τους καταγράφουν τον αυθεντικό Κρητικό διάλογο, έχοντας επίγνωση πως αυτή τους η καταγραφή διασώζει μια αυθεντική στιχομυθία που σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχει πια…

Απολαύστε τον διάλογο για τον καύσωνα ανάμεσα στις δύο γιαγιάδες στο βίντεο του Daynight.gr που βρίσκεται στην αρχή της σελίδας!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version