Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

Επική ΒΙΝΤΕΑΡΑ μας «ταξιδεύει» στα πιο όμορφα τοπία της Κρήτης!

Δημοσιεύτηκε

στις

Κρήτης


Δεν περνάει ημέρα που να μην δούμε βίντεο στο ίντερνετ με τις ομορφιές που κάνουν διάσημη την Κρήτη σε ολόκληρο τον κόσμο. Τόσα τα υπέροχα τοπία του νησιού, τόσα τα ξεχωριστά αξιοθέατα και χιλιάδες κάθε καλοκαίρι εκείνοι οι επισκέπτες που θέλουν καταγράφουν μοναδικά πλάνα από τις διακοπές τους. Τουρίστες που δεν τους αρκεί απλά να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης, αλλά επιθυμούν να παρουσιάσουν σε όλους γιατί η Κρήτη θεωρείτε δικαιολογημένα “ευλογημένος” τόπος

Η επιθυμία των επισκεπτών δεν είναι και δύσκολη υπόθεση καθώς οι μαγευτικές παραλίες του νησιού, τα άκρως μεσογειακά τοπία και η συγκλονιστική ενδοχώρα αποτελούν τα ιδανικά στοιχεία για μια βίντεο που κερδίζουν τις εντυπώσεις και καλούν κάθε θεατή να ζήσει μοναδικές στιγμές στη Κρήτη.

Ωστόσο, ορισμένα από αυτά τα σύντομα βίντεο είναι κάτι περισσότερο από απλή καταγραφή εικόνων και τόπων. Είναι μερικά κινηματογραφικά λεπτά που  απογειώνουν τις αισθήσεις και αποτυπώνουν εξαιρετικά τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της Κρήτης.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η σούπερ παραγωγή του τουρίστα Krzysztof Wilmanski που επισκέφτηκε το νησί και το λάτρεψε:

Κρήτης
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap