Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Οι 6 δήμοι της Κρήτης που θα βγάλουν δήμαρχο από την πρώτη Κυριακή

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Την περασμένη Κυριακή οι υποψήφιοι δήμαρχοι όλης της Κρήτης κατέθεσαν τους συνδυασμούς τους και πλέον όλα είναι έτοιμα για να στηθούν οι κάλπες.

Το ερώτημα πλέον είναι ποιοι δήμοι θα εκλέξουν δήμαρχο από την πρώτη Κυριακή και ποιοι θα χρειαστεί να πάνε σε δεύτερο γύρο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το cretapost, είναι βέβαιο πως έξι δήμοι της Κρήτης θα έχουν αναδείξει τη νέα δημοτική αρχή τα ξημερώματα της 27ης Μαΐου.

Πρόκειται για τους δήμους: Αρχανών – Αστερουσίων (Π.Ε. Ηρακλείου), Οροπεδίου Λασιθίου (Π.Ε. Λασιθίου), Αγίου Βασιλείου (Π.Ε. Ρεθύμνου), Μυλοποτάμου (Π.Ε. Ρεθύμνου), Καντάνου – Σελίνου (Π.Ε. Χανίων) και Σφακίων (Π.Ε. Χανίων).

Στους παραπάνω δήμους υπάρχουν δύο υποψήφιοι συνδυασμοί, σε κάθε έναν, με αποτέλεσμα από την πρώτη Κυριακή να έχει αναδειχθεί ο νέος δήμαρχος.

Πηγή: cretapost

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version