Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Απίθανη δήλωση Βαρδή Βαρδινογιάννη: «Να πάμε μπροστά όπως όλη η χώρα και όχι όπως η Κρήτη»!»

Δημοσιεύτηκε

στις

Βαρδινογιάννη
Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Επιθυμία όλων είναι να φτιαχτεί η χώρα, όπως πρέπει», είπε ο πρόεδρος και βασικός μέτοχος της Motor Oil Βαρδής Βαρδινογιάννης, μιλώντας στην χθεσινή Γενική Συνέλευση της εταιρίας του. Μάλιστα, συμπλήρωσε χαμογελώντας ο επιχειρηματίας «Και όχι όπως στην Κρήτη, όπου εμείς πάμε αλλιώς, αλλά για ολόκληρη τη χώρα».

Υπενθυμίζεται ότι η Κρήτη ήταν η μόνη Περιφέρεια που δεν κέρδισε η ΝΔ στις εκλογές, έχοντας πάρει τις 12 από τις 13. Εκεί επικράτησε ο Σταύρος Αρναουτάκης, ο οποίος στηρίχθηκε από το ΚΙΝΑΛ και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η Γενική Συνέλευση των μετόχων της Motor Oil αποφάσισε να διευρύνει το οικονομικό μπόνους προς τους εργαζομένους και τα στελέχη του Διοικητικού Συμβουλίου ανεβάζοντάς το από τα 9 εκατ. ευρώ στα 10,6 εκατ. ευρώ που ήταν και οι αντίστοιχες περυσινές παροχές. Η Γενική Συνέλευση έδωσε επίσης το «πράσινο φως» για τη διανομή μερίσματος 0,95 ευρώ προ φόρου. Το μέρισμα θα ξεκινήσει να πληρώνεται από τις 3 Ιουλίου. Το ΔΣ της ενέκρινε επίσης και την είσοδο στο Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοσθένη Ν. Βαρδινογιάννη.

Σε ό,τι αφορά το προμέρισμα των 0,35 ευρώ ανά μετοχή, θέση της διοίκησης της Motor Oil είναι ότι επειδή ο αναλογούν φόρος του 15% έχει ήδη πάει στα κρατικά ταμεία, να αποφασιστεί από εκεί πώς θα επιστρέψουν στους μετόχους το 5%. Πιθανότατα αυτό να γίνει με την εκκαθάριση των φορολογικών δηλώσεων.

Πηγή: iefimerida

Βαρδινογιάννη
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap