Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

Δήμαρχος Χανίων: «Δεν τίθεται θέμα καραντίνας»

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

«Δεν χρειάζεται να μπουν σε καραντίνα όσοι επιστρέφουν από τα Χανιά στη βάση τους», ανέφερε κατηγορηματικά ο δήμαρχος Χανίων κ. Παναγιώτης Σημαντηράκης στο κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV.

«Όχι κατηγορηματικά», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σημαντηράκης. «Το φορτίο που υπάρχει στα Χανιά, δεν δημιουργεί τέτοιας έντασης ανησυχία. Δεν συντρέχει λόγος, ούτε για τεστ μετά την επίσκεψη στα Χανιά, ούτε φυσικά για καραντίνα, έστω για μερικές ημέρες για τους επισκέπτες».

Όπως ανέφερε δήμαρχος Χανίων: «Οι αριθμοί των κρουσμάτων μπορεί να είναι υψηλότεροι στα Χανιά, αλλά δεν διαφέρουν κατά πολύ από τον μέσο όρο τον εθνικό. Είναι μία προληπτική στάση που έχει στάση να αναχαιτίσει διάφορες συμπεριφορές ασυδοσίας, που έχουν παρατηρηθεί τοπικά ή σημειακά που όλο αυτό έχει δείξει ότι πρέπει να δείξουμε μεγαλύτερη υπευθυνότητα, επιχειρηματίες και πολίτες».

Αυτό που τόνισε, μεταξύ άλλων ο κ. Σημαντηράκης είναι ότι «η κατάσταση είναι υπό έλεγχο και τα μέτρα έρχονται ώστε να βοηθήσουμε να μην γίνει η κατάσταση ανεξέλεγκτη. Γίνονται μέσα σε μία δοκιμασμένη κατάσταση σε άλλες περιοχές και αυτό μας κάνει να έχουμε μία αυτοσυγκράτηση σε σχέση με την εξέλιξη της πανδημίας», είπε μεταξύ άλλων.

«Να ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών, τα μέτρα ατομικής προστασίας που έχει δώσει ο ΕΟΔΥ, μας αφορούν όλους και αν τα ακολουθούμε θα προστατευτούμε σε σημαντικό βαθμό, οπότε ο κίνδυνος που διατρέχουμε έχει να κάνει με την δική μας συμπεριφορά και όχι με τον προορισμό που έχουμε επιλέξει», κατέληξε.

Πηγή: neakriti

Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap