Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Δεν άφηναν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να φύγει χωρίς σέλφι στο Ενετικό Λιμάνι | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Μετά το πέρας της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων, όπου ο κόσμος του επιφύλασσε θερμή υποδοχή, οι εγκάρδιες εκδηλώσεις του κόσμου, συνεχίστηκαν και κατά τη διάρκεια μιας μικρής βόλτας που έκανε ο πρόεδρος της ΝΔ στο Παλιό Λιμάνι.

Κόσμος όλων των ηλικιών, τον σταμάτησε αρκετές φορές για να τον χαιρετίσει αλλά και να του ζητήσει να βγάλουν μια σέλφι κάτι που ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε με μεγάλη χαρά.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από το επιτελείο του και τη σύζυγό του Μαρέβα Μητσοτάκη, έδειχνε να απολαμβάνει ιδιαίτερα τις θερμές εκδηλώσεις του κόσμου, που όπως είπε και στην ομιλία του, η υποδοχή του κόσμου στα Χανιά ήταν συγκλονιστική και τον γέμισε δύναμη.

 

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, τοπικά στελέχη της ΝΔ και η Ντόρα Μπακογιάννη, κάθισαν σε γνωστό καφέ – μπαρ, απολαμβάνοντας το βράδυ στο Ενετικό Λιμάνι.

 

 

 

Πηγή: flashnews

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version